Cand cafeaua nu mai are acelasi gust

bogas.ro

Cand cafeaua nu mai are acelasi gust si te-ai saturat sa o bei de unul singur, exista un singur ingrendient pe care il poti folosi: dragostea. Iti vei da seama de acea cana de cafea de care iti povestesc doar atunci cand iubesti cu adevarat. Cand imparti cafeaua de dimineata cu omul pe care il iubesti, stiind ca inca doarme si astepti sa se trezeasca, sa savurati impreuna aroma intensa a cafelei care acum nu o mai simti ca pe un gust banal zi de zi.

Stii despre ce vorbesc, de clipele acelea timpurii petrecute in doi dis-de-dimineata, „pierdute” in fata televizorului, vizionand un matinal. Poate ti se par lucruri nesemnificative, dar pentru mine sunt niste mofturi, la care aspir zi de zi si nu incetez sa ma bucur de ele chiar daca inca dorm pe mine gandindu-ma ca as mai fi stat cateva minutele in pat,  eu tot simt acea mica placere desi pe chipul meu se citeste ca sunt moarta de somn.

Cand cafeaua nu mai are acelasi gust, tu cititorule, gandeste-te sa-i adaugi acel ingrendient de care are nevoie, si nu doar cafeaua, ci si sufletul tau. Ai nevoie si meriti sa simti dragostea la orice pas! Fiindca te hranesti cu iubire si e singurul lucru care te face sa traiesti cu adevarat.

originals.ro%20

Un lucru nesemnificativ e acela cand te simti singur si ai uitat sa simti aroma data de iubire. De iubirea pe care o poti simti din tot sufletul si stii ca o poti darui. Ai uitat sau poate nu ai fost atent in trecut, poate ai avut posibilitatea sa imparti ceasca de cafea cu cel pe care il considerai ca fiind jumatatea ta, dar oare ai bagat de seama de diferenta cafelei cu care tu te delectai in acele zile?

Pentru mine, sa beau cafeaua alaturi de el in fiecare dimineata, mereu il voi considera un capriciu, fiindca langa el, cafeaua nu mai are acelasi gust amar plin de singurate, indiferent de cat zahar am avut nevoie inainte ca sa o indulcesc.

Sursa foto: Pinterest

Te va interesa si: Spune-mi un secret, De ce ne complicam, Simt

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *