Stil de viata

Ce relație ai cu animalul tău de companie?

rohboutique.ro

Este foarte ușor să îți dorești un animal de companie dar când vine vorba să ai și grijă de el parcă nu mai ai același entuziasm. Te gândești că toată ziua te vei juca cu el, că va fi cum vrei tu dar până la urmă nu este o jucărie, este un suflețel care la rândul său are și el o personalitate anume. Poate fi un animal liniștit sau plin de viață, să alerge prin toată casa sau doar își poate închipui că aleargă stând închis într-o colivie.

Până de curând am avut un papagal, la început era tare haotic și zăpăcit. Vorbind cu el zi de zi și stând mereu prin preajmă, a început să o lase mai moale. O pasare nu face prea multe; cântă, mănâncă și doarme. Nu prea poți să te joci cu ea. Dar în schimb, știa când nu mă simt bine; Ieșea singură din colivie și se așeza pe perna mea, stând până îmi reveneam. Era foarte sufletistă. Asta datorită faptului că toată atenția mea, copil fiind, s-a îndreptat asupra ei.

bottegaverde.ro

Acum am o pisicuță. M-a acceptat încă din prima clipă. Am fost atenționată înainte: vezi că e ca o bombă cu ceas! Chiar este, dar asta doar când are chef de joacă. Îmi place de ea, așa zbuciumată cum e ea! A contat mult să îmi fac timp zilnic să mă joc cu ea, deoarece ea fiind aruncată în stradă de vechiul ei stăpân, a ramas într-un fel cu anumite traume. Când “adopți” un animaluț de companie, vine cu un bagaj la pachet. Cum sunt promoțiile de genul 1+1 gratis! Și acel bagaj se numește responsabilitate. Responsabilitatea că există lângă tine un suflețel de care trebuie să ai și de el grijă, să fii atent la nevoile sale.

De curând, s-a lansat noul magazin online premium de accesorii și mâncare pentru animalele de companie. Ce știm despre Cattitude:

Cattitude Brands dorește să deschidă ușa către un alt univers de comunicare și comuniune cu cei pe care
îinumim familie având în vedere dezvoltările de creație și tehnologie la nivel internațional atât în
domeniul mâncării uscate și umede, dar și a accesoriilor de calitate și practicabilitate care oferă un stil de
viață ancorat în viața cotidiană în continuă schimbare, mai degrabă decât produse fără o motivație.
ACUM avem oportunități și oferte din cele mai diverse să experimentăm și să trăim la maxim
momentele de calitate și distracție cu cei pe care îi iubim și îi respectăm în fiecare zi pentru ca ne
fac mai buni……iar în fiecare dimineață, cand ne uităm în ochii lor calzi și blânzi, să le spunem
“Pentru că meritați!”.
ÎNAINTE aceste oportunități nu existau, sau erau foarte greu accesibile, la care se adaugă lipsa
de cunoaștere a ofertelor de pe piață international și a ultimelor inovații în domeniu.

Rasfățați-vă animăluțele cu produse și accesorii de calitate de la CATTITUDE!

PS: CREATIVE WINGS este o agenţie de marketing online la care puteţi apela pentru a veni în ajutorul vostru! Ei fiind specializaţi în: realizare site-uri şi branding; consultanţă marketing; relaţii publice; campanii adwords şi facebook ads.

 

 

 

 

About Diana

One Comment

  1. Ce relatie am cu motanul meu? Ne suportam reciproc, ne iubim reciproc, eu il mangai si ii dau de mancare, el da cu gheara si dimineata vine si doarme cu mine in pat dupa ce ma trezeste si face show in casa sa vin dupa coada lui. Dragoste cu nabadai! Nu mai zic ca iar o sa lesine bradul, vine Craciunul cu probele de: urcat bradul, prins globurile, doborat bradul si plonjeu in brad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *