De ce ne complicam

bogas.ro

De ce ne complicam, de ce nu stim sa apreciem ce avem? Cand altii ar da orice sa aiba ce tu ai dar tu nu esti capabil sa constientizezi asta? Altii ar traversa muntii si marile pentru a fi alaturi de persoana iubita, sunt capabili de orice, dar ce se intampla cu cei care se vad mereu, cei care se trezesc unul in bratele celuilalt zi de zi? Aud zilnic povesti de dragoste terminate din cauza distantei si si-ar fi dorit sa se intample altfel, sa fie mai aproape unul de celalalt. Tu, care ai deja asta, nu poti pretui lucrul acesta marunt. La care altii tanjesc.

Este adevarat, ne place sa dramatizam si sa suferim. Cand totul se termina, cazi intr-o nostalgie interminabila si suferi. Suferi ca ai fost orb sa vezi ce ai avut. Suferi ca ai avut posibilitatea sa fii fericit si nu ai facut-o.

originals.ro%20

Si o iei de la inceput, treci prin diferite paturi fara sa simti nimic, esti gol de sentimente, incapabil sa iubesti din nou sparand ca se va intampla o minune si poate iti va iesi iar in cale ce tu n-ai stiut sa iubesti, dar vei ramane doar cu speranta. Iti lasa un gust amar pe care il resimti in tot corpul, din toata fiinta ta.

E adevarat, cu totii suntem orbi, parca nu am avut niciodata ochi si nu stim cum e sa vedem prin proprii ochi. Si nu doar ca suntem orbi, nu stim sa ascultam cand auzim. Nu ascultam ceea ce iubim. Si pleaca. Datorita acestui fapt suferim acum. Si din cauza asta ne simtim ai nimanui, batuti in adierea destinului.

Pana la urma, ne complacem situatiei si incercam sa ne multumim doar cu suferinta, nici nu incercam sa reparam ceva. De ce? Fiindca ne place sa suferim.

Foto: Alexandru Caranfil

Citeste si: Simt

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *