De ce Pro skin?

bogas.ro

Vara ma confrunt cu tot felul de probleme la nivelul pielii, mai ales tenul are cel mai mult de suferit. Pana acum, nu am vrut sa apelez la tratamente specializate, m-am descurcat singura, acasa, ajutata de prietenul meu Google. Dar am renuntat la aceasta idee cand am testat curatarea faciala pro skin in centrul Nomasvello!

L-am descoperit tot prin intermediul „prietenului meu” bun la toate.

originals.ro%20

Neincrezatoare de fel, am ramas cu indoiala pana la capat! Puneam tot felul de intrebari in timpul tratamentului, cand se vor vedea schimbari? Care este procedura? Cat dureaza?

Nu stiu cum sa-ti zic, dar am ramas un pic muta a doua zi. Mi-am masurat fiecare centimetru al fetei holbandu-ma in oglinda si ma gandeam… ce s-a intamplat cu fata mea? Chiar si dupa doar o sedinta de tratament pro skin tenul meu era foarte fresh, curat, fara nici o urma de impurtati! Si asta doar in 15 minute!

De ce Nomasvello? Fiindca este cea mai mare retea de centre de infrumusetare specializata in tratamente faciale, corporale cat si IPL, ofera servicii de nota 10 si un personal extraordinar!


You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *