Go Go Power Rangers

bogas.ro

Cine crezi ca a fost una dintre castigatoarele concursului de pe site-ul www.cosmopolitan.ro? Eu! S-a pus la bataie o invitatie dubla la filmul „Power Rangers”, concurs in care consta sa raspunzi corect la intrebarea: Cine este regizorul filmului „Power Rangers”?

Desi simt ca sunt o persoana norocoasa, nu prea am castigat de multe ori prin participarea la astfel de concursuri, cand am aflat ca sunt una dintre castigatoarele concursului m-am bucurat atat de tare fiindca primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost cum ma imbrac! Pentru ca se nota ca o iesire in oras cu prietenul meu. Fiind fascinat de filme SF, nu avea cum sa nu-i atraga atentia, mai ales ca a urmarit seria „Power Rangers”!

originals.ro%20

Bineinteles ca trebuia sa fie o iesire ca la carte! Am petrecut ore intregi in fata oglinzii, la fel si in fata sifonierului… ( chiar nu-mi trecea prin cap cu ce sa ma mai imbrac).

Trecand peste toate acestea, tema filmului s-a pastrat, dar abordarea sa a fost mult mai spectaculoasa, cativa adolescenti au fost alesi pentru a fi inzestrati cu forte supranaturale, pe care trebuie sa invete sa le stapaneasca si sa le foloseasca doar cand au nevoie de a salva planeta si nu in scopuri personale.

Cei care au urmarit desenele animate cu Power Rangers, neaparat trebuie sa vizioneze si acest film! Cel putin, prietenul meu a fost super mega fascinat de el! Tot drumul spre casa, am auzit doar: Go Go Power Rangers! Misto!

Sufletul de copil pe care il poarta inauntrul sau nu se va maturiza niciodata! Sper sa ramana la fel si cand va avea 60 de ani!

Consider ca prin castigarea acestui concurs pe care l-am gasit random pe site-ul revistei Cosmopolitan, ma gandesc ca nu doar am hranit un suflet de copil, dar am „notat” un date! De ce? Cand incepi sa traiesti o viata in doi, stand tot timpul lipiti unul de celalalt, uitam sau probabil nu mai dam importanta unor mici detalii care ne pot scoate din monotonie.

Cat despre film, il recomand, e plin de actiune si aventura! GO GO POWER RANGERS!!!

 

Te va interesa si: Cand cafeaua nu mai are gust

Foto: Vlad Mihailescu

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *