Pentru cei puternici

bogas.ro

Aştern acum pe aceste rânduri, o parte din viaţa mea, am luat-o ca pe o provocare de la Stalinksaya care aniversează acest an, 20 de ani.

Trecând prin diferite situaţii, cunoscând diverşi oameni, am crescut şi ca experienţe, eşecuri dar şi ca invăţături. Am învâţat că câteodată e bine să laşi să curgă lucrurile de la sine, fără să te mai complici fiindcă atunci apar marile bucurii. Ca viitor psiholog, învăţ în continuu, mă reinventez ca om. Am lăsat în urmă o parte din concepţiile cu care am crescut şi care îmi puneau o oarecare barieră în viaţă.

Am învăţat că orice ar fi, trebuie să gândeşti pozitiv, să vezi partea bună a lucrurilor, să nu te blochezi la orice pas pe care îl faci în viaţă. În acelaşi timp, am învăţat că trebuie să ai încredere în tine, să-ţi asculţi eul interior. Cred că asta e cea mai mare realizare a mea de până acum în legatura cu „creşterea” mea: am învatat să mă ascult, să ştiu ce îmi doresc, să ştiu ce îmi şopteşte corpul. Ştii senzaţia aceea când vrei să faci un lucru iar dintr-o dată simţi că ţi se răceşte tot corpul iar inima începe să bată mai tare? Ei bine, e vorba de frică, eul interior reacţionează mult mai rapid decât ţi-ai imagina. Este un continuu proces în care tu trebuie să te inveţi singur să te asculţi.

Şi uite aşa, reuşesc să previn anumite evenimente nefericite din viaţă, doar ascultându-mă!

originals.ro%20

Preparată conform unei rețete tradiționale rusești, STALINSKAYA Vodka este recunoscută pentru tăria gustului, pentru rigoarea selecției materiilor prime și îmbunătățirea constantă a procesului de producție și a tehnologiei folosite. Încă de la lansare, sub sloganul „Pentru cei puternici”, STALINSKAYA este alături de cei care care au curajul să riște pentru a transforma orice încercare într-o victorie, de cei al căror succes este alimentat de tăria de caracter”. Marca aniversează anul acesta 20 de ani pe piața din România.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *