Stil de viata

Pentru tine, femeie

rohboutique.ro

‎Acest articol este pentru femeile care au uitat de ele. Sau încep să o facă. Poate multe dintre voi mă veți urî pentru această postare dar 90% în viață se întâmplă. În general, femeile căsătorite, mămici de curând, se întreabă de ce soții lor le înșeală? De ce nu vă mai acordă atenția de altă dată? Tot din cauza voastră! De ce? Fiindcă ați uitat să fiți femei! Să simțiți că sunteți femei! Într-adevăr, aveți alte priorități, familia, casa voastră, jobul vostru. Dar înainte de toate, ar trebui să știți că pentru voi principala importanță sunteți voi. Cu trecerea timpului, multe dintre voi uitați  să vă apreciați, să vă iubiți și să vă îngrijiți corpul.

Poate nu veți da crezare acestui articol, dar să faci prezența măcar o dată pe lună la salonul de înfrumusețare nu strică. Să îți acoperi rădăcinile crescute sau a firelor albe. Nu strică nici mersul la sală. Și nici schimbarea garderobei din când în când.

bottegaverde.ro

Este adevarat că la 24 de ani nu pot vorbi despre asta și să dau sfaturi dar ador sa analizez oamenii din cap până în picioare. Nu știu daca este un defect sau o calitate. Așa sunt eu. Scurtă și la obiect. Dar văd mamici cu copiii lor plimbându-se prin parc și le observ că le-a disparut strălucirea, celulita îi ia locul tocului, cum și oja sărită de pe unghii îi ia locul fardului. Un dezastru!

Lăsaţi să iasă la lumină femeia frumoasă care stă să moară în voi. Să emane feminitate prin toţi porii.

Voi când reușiți să vă faceți timp pentru voi?

 

 

Comments

comments

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *