Puterea femeii la 30 ani

bogas.ro

Se zice că procesul de maturizare al barbatilor incepe undeva la 30 ani. Ca vor deveni mai constienti de faptele lor, mai responsabili bla bla. Dar despre femei, nu spune nimeni nimic? Femeia, in general e mai puternica, ca na, asa i-a fost dat si educatia primita a fost de asa natura incat sa fie mai cu capul pe umeri, mai realista.

Femeia la 30 ani? Pfoai! E simplu, bine, pentru mine… inca nu am aceasta minunata varsta dar am prietene care au schimbat prefixul din 2 in 3… ma nene, parca sunt din titan! Nu tu compromisuri, nu tu treaca mearga… ci… ori e alba ori e neagra!

De ce este extraordinara femeia la 30 de ani? Arata ca una de 20 dar nu mai e la fel de naiva. Capata o incredere de sine covarsitoare, da dovada de o nepasare iesita din comun in legatura cu parerile oamenilor din jur. Practic, o doare fix in c**daca nu e pe placul tuturor si nu va depune nicidecum vreun efort.

originals.ro%20

Si am ajuns la partea care imi place mie: daca la aproape 25 ani vorbesti de una singura precum televizorul, la 30 ia sa vezi cum vei fi ascultata si luata in serios!

Daca pana la varsta de 30 de ani, shopping-ul consta in a-si achizitiona obiecte vestimentare care erau in trend, de la 30 in colo lucrurile se schimba. Incepe sa-si cunoasca propriul corp, va sti ce stil vestimentar i se potriveste, machiajul va fi mult mai natural, exceptand evenimentele importante din viata sa.

Se zice ca exista criza femeii la 30 ani, incepe inainte de a atinge acest prag. Eu? Abia astept sa implinesc 30! Nu cred ca voi avea simptomele crizei de 30, cel putin nu le am acum. Ma gandesc ca poate ma voi schimba radical fata de cum sunt acum sau principiile mele prezente se vor intari, voi exprima fermitate prin toti porii.

Citeste si : Cum gandesc femeile in functie de varsta

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *