Stil de viata

Rochii Delight

rohboutique.ro

De ceva vreme le-am tot urmărit postările pe instagram. Zilnic publicau câte un articol vestimentar fain și până la urmă m-au convins să le urmăresc pagina. Este un magazin online care comercializează articole vestimentare dedicate femeilor între 18 si 44 ani.

În această perioadă, au discount de pana la 70% la toate articolele de pe site! Ho-Ho-Ho Collection lansată de curând special pentru perioada sărbătorilor, articolele vestimentare, mai exact ținutele de seară sunt într-un număr variat de la rochii scurte până la cele lungi.

bottegaverde.ro

Rochie Elegantă dreaptă

Lasă-te admirată și prețuită și alege să porți rochia midi cu dantelă fină. Design-ul conic, alături de dantela brodată, se mulează pe formele feminine și reușește să le pună în valoare. Decolteul este și el subliniat într-un mod armonios, prin cupele care susțin zona bustulului. Completează-ți rochia elegantă cu un colier discret și un clutch și vei stralucii la propriu.

Rochie scurtă neagră din voal Andra

Rochie scurta elegantă confecționată din voal într-o nuanță de negru ce nu se va demoda niciodată, ideală pentru evenimentele care te pun în dificultate și nu ști ce să porți. Rochia de voal prezintă inserații din dantelă în zona decolteului și a spatelui punându-ți astfel în valoare frumusețea și senzualitatea. Lasă-te admirată și poarta rochia scurtă de seara Andra.

Rochie lungă din voal şi dantelă Erin

Rochie lungă de seară din triplu voal și bust din dantelă fină brodată, în tonuri pastelate de roz pudră, pentru o ținută cu adevărat specială. O rochie ce impresionează atât prin delicatețe cât și prin eleganță și rafinament, o rochie de ocazie ce se remarcă prin croiala simplă dar în același timp specială, o piesă vestimentară care cu siguranță va atrage privirea și admirația tuturor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *