Cum sa ne bronzam sanatos

bogas.ro

Intr-adevar, o piele bronzata atrage mai multe priviri, asa-i? Mersul la saloanele de bronzare stim cu toate ca nu este sanatos si benefic. Si eu merg constientizand ca nu imi face bine. Ne place sa alegem variantele mai simple si mai daunatoare pentru noi.

Dar exista multe alte solutii de a te bronza rapid dar sanatos. Iata cateva exemple:

originals.ro%20

Bronzarea organica

Este o solutie lipsita de elemente chimice care ar putea dauna pielii. Bronzarea organica este ideala pentru cele care au pielea sensibila.

Solutia folosita pentru bronzul organic contine un mix de vitamine si minerale care hidrateaza in profunzile pielea. Unde? La salonul Noblezza Beauty Lounge poti beneficia de bronzare organica in doar 15 minute.

Bronzarea cu henna

Apeleaza la bronzarea cu henna daca iti doresti un bronz uniform si fara riscuri. Dar in acelasi timp, aceasta metoda de bronzare este contraindicata persoanelor care au pielea iritata sau care sufera de boli dermatologice.

Bronzarea cu sunjunkie

O metoda de bronzare rapida, care te face sa uiti complet de solar! In doar 10 minute ai un bronz ce pare natural. Procedura de bronzare cu sunjunkie se realizeaza astfel: un praf fin automatizat de o solutie bronzanta este aplicata uniform pe tot corpul cu ajutorul sistemului de pulverizare care dureaza circa 10 minute si uscarea sa, este realizata in 5 minute.

Fain, nu? ­čÖé

Citeste si: #trainforsummer

You may also like

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *