Sociopatul

bogas.ro

   Sociopatul este acea persoană care prezintă tulburări de comportament având drept deficienţele educaţiei într-un mediu social nefavorabil. Numiţi mesageri ai răului, ei reprezinta aproximativ 4% din populaţia lumii.
Carismatici de fel, scopul lor e să
-şi atingă ţelurile, iar de cele multe ori, adevărul lor este de fapt… o  minciună. Fără scrupule, înşeală, mint, dar prin aceste metode, ei se distrează pe seama celorlalţi.

Cum îi putem recunoaşte?

  • carismatici;
  • spontani;
  • nu le pasă de alte persoane;
  • sf-ul este constant în vorbele lor;

   Nu cunosc sentimentul de iubire, ataşare sau compasiune; deoarece ei sunt prea ocupaţi să se iubească pe ei înşişi. Le place să domine alte persoane în orice circumstanţă, doar ca scopul lor să fie atins. Sunt cei mai buni oratori, capabili de un monolog spus cu uşurinţă, tonul vocii îi va da monologului o formă atractivă, hipnotizantă . Te pot duce de nas  fără efort; Vei crede cu tărie dacă îţi arată un măr vede,îţi va spune că nu e verde ci e roşu. Au această abilitate să te facă să crezi ce spun ei.
Sociopatia poate apărea în
timp, din cauza anumitor conflicte suferite. Pe parcursul vieţii, se capătă anumite „protecţii”  din cauza confictelor suferite. Se lovesc de incidente  psihice asemenătoare şi îşi construiesc un fel de mecanism de apărare. Ei au fost păcăliţi înainte, acum ei sunt cei care mint fără limite. Sociopatia apare în medie de 15% la bărbaţi şi 3% la femei, la bărbaţi procentajul este mai ridicat deoarece ei nu îşi exteriorizează în totalitate trăirile.

originals.ro%20

Te va intersa şi: Psihopatul – Ideea de psihopat

 

 

 

 

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *