Stil de viata

SomProduct România

rohboutique.ro

Mereu mi-a plăcut frumosul, să văd case plăcut amenajate, grădini imense îngrijite. Eram inspirată de când eram mică, când plecam cu ai mei să alegem ce mobilă să mai luam, eu eram mereu cea care punea ochii pe ce era mai scump dar şi mai placut ochiului. Ce-i drept, când au trebuit să-mi schimbe camera în perioada adolescenţei, am reuşit să-mi conving părinţii că vreau să o mobilez dupa bunul meu plac. Zis şi facut! Nu erau sub nicio formă de acord cu ce alegeam, dar dupa o perioada de timp cine îşi asuma alegerile? Bineînţeles că tata! Nicidecum că eu aş fi avut vreun drept.

Întamplator, am dat peste SomProduct Romania, un magazin de decoratiuni interioare din Baia Mare. Au nişte lucruri superbe! Pot dormi ca un prunc pe salteaua super ortopedica Supreme! De ce? Fiindcă arcurile de tip Bonell asigură o susţinere ideală indiferent de modul în care dormi. Mă trezesc odihnită şi gata să încep o nouă zi! Înainte aveam dureri groaznice de spate, dar acum au dispărurt! Are în componenţă lână, oferind senzaţia de fineţe şi având proprietăţi antibacteriene.

bottegaverde.ro

Ce cadouri vei primi dacă comanzi salteaua super ortopedică Supreme de la SomProduct România:

  • o husă de protecţie;
  • una sau două perne cadou, în funcţie de dimensiuea saltelei achiziţionată;
  • beneficiezi de transport gratuit în localităţile aflate în raza de acţiune FanCourier, saltelele fiind livrate în condiţii speciale;
  • ai posibilitatea să testezi salteaua acasă timp de 30 de zile.

Ce opţiuni ai?

  • pot prelua salteaua veche;
  • ai reducere la saltea în cazul în care aceasta este achiziţionată împreună cu o lenjerie de pat;
  • salteaua reprezintă o investiţie de durată, aşa că ai diferite modalităţi de plată; Aici poţi vedea salteaua Supreme.

Dar cam atât despre saltele. Pe lângă saltele, au o mulţime de chestii mişto care mă încântă şi îmi doresc să le cumpăr!

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *