Toma Ciurea a deschis cel de-al 2-lea salon de infrumusetare

bogas.ro

Joi, 7 Septembrie, Toma Ciurea a deschis al 2-lea coafor din Bucuresti. Primul se afla in zona Kiseleff si a fost deschis in urma cu 4 ani, dupa ce acesta s-a intors din Franta.

Toma Ciurea si-a dat seama inca din liceu ca vrea sa fie hairstylist. S-a specializat in Franta timp de 8 ani si apoi a decis sa-si deschida propriul salon în Romania. Isi face meseria cu pasiune pentru ca spune ca il fascineaza puterea stilistului de a schimba imaginea unei persoane in doar o jumatate de ora.

Provocarea acestui nou salon “de cartier” este de a aduce mai multa indrazneala in abordarea tunsorilor, a vopsitului si coafurilor. De regula, in saloanele de cartier se merge pe un stil mai clasic, mai comun, lucru pe care ne propunem sa il schimbam cu noua noastra abordare. Ne dorim ca clientele noastre sa poata avea tunsoarea indrazneata pe care si-o doresc la preturi decente, fara sa fie nevoie sa se mai deplaseze in saloanele de lux ale capitalei” a declarat Toma Ciurea.

originals.ro%20

In cadrul evenimentului de deschidere, Toma Ciurea a facut o demonstratie de schimbare de look:  avand un par lung, dupa aceasta schimbare clienta a plecat cu o tunsoare bob, coafat lejer, usor de intretinut si acasa, cu un minim necesar de instrumente si produse de styling: adica o placa de par si un fixativ lejer.

Situat in zona Parcul Tinereului, pe strada Piscului, nr 16, bl 42 la parter, salonul se remarca printr-un spatiu deschis, aerisit, extrem de primitor si cu o echipa entuziasta, mereu cu zambetul pe buze, gata sa faca fata cu brio oricarei provocari.

Produsele folosite in salonul Toma Ciurea sunt produse profesionale, de cea mai buna calitate, care ingrijesc si protejeaza parul, fara a-l deteriora.

In luna Septembrie clientele se pot bucura de 10% discount la toate serviciile sau pot beneficia de un spalat cu masaj gratuit, la o tunsoare sau un coafat.

Pentru programari vizitati pagina de Facebook: Toma Ciurea – Coafor sau sunati la numarul: 0738.834.424

Citeste si: Cel mai usor make-up de realizat

 

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *