Tu cui i-ai face cadou un vin cu tradiţie?

bogas.ro

Aici chiar m-a prins! Fiind o fire romantică, bineînţeles că vinul cu tradiţie l-aş bea alături de iubitul meu, la o cină romantică. Ce-i drept, nu am avut ocazia până acum de acest moment dar mi-l imaginez ca pe unul de vis, ne-am spune câte în lună şi-n stele! Îmi imaginez că îi arunc telefonul ca sa nu mai fie atent la el macar o oră, să savureze din plin clipele petrecute împreună cum aş face-o şi eu.

Cum se va duce vinul din pahar, aşa se vor scurge şi privirile dintre noi. Despre vin, aş alege Pinot Noir, îmi place la nebunie! Cum era vorba aceea: „Vinul e bun pentru femei dacă îl beau barbaţii.”

originals.ro%20

Am ales că vreau să împart sticla de vin cu el fiindcă în momentul de faţă, îmi e cea mai apropiată persoană. A reuşit să-şi ocupe locul unde cu greu un bărbat poate ajunge. La inima unei femei. În cazul meu, pe nepusă masă.

Tu cui i-ai face un cadou un vin cu tradiţie? Că tot se apropie sărbătorile, puteţi  face cadou vinuri cu tradiție de la Vincon, din gamele Comoara Pivniței și Oenoteca.

Prezentarea vinurilor  din gama Comoara Pivniţei – Vincon Romania, o aveti aici.

 

 

 

You may also like

Un comentariu

  1. Pai, cred ca sunt multe persoane carora le-as face cadou o sticla de vin, insa in mod special cred ca l-as bea alaturi de cativa prieteni foarte dragi in momente in care pur si simplu stam la o conversatie sau punem tara la cale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *