Psihologie

Zodii

rohboutique.ro

Vărsător ( 20 ianuarie – 18 februarie)

Varsătorii au abilitatea de a „citi” personalitatea altora, gânditori, tăcuţi. Când sunt răniţi sentimentali, devin reci şi fără inimă.  Negativişti convinşi, sunt singurii care nu sunt de acord cu absolut nimic.

bottegaverde.ro

Sagetator ( 22 noiembrie – 20 decembrie)

Dacă săgetătorii izbucnesc în plâns în faţa ta, ar trebui să te simţi norocos. Nu oricine are posibilitatea să le vadă partea sensibilă a săgetătorilor. Urăsc să-şi arate slăbiciunile, fiind soldaţii zodiacului.

Nerăbdatori, ştiu ce vor şi vor ACUM. Pentru ei, aşteptarea pare pierdere de timp. Când sunt plictisiţi doar muzica îi poate salva.

Fecioară ( 23 august – 22 septembrie)

Sarcasmul pentru fecioară e la fel cum arta e pentru Picasso. Este realistică, nu vrea perfectul întruchipat ci mai degrabă preferă onestitatea. Are abilitatea înnascută de a repara, nu lasă lucrurile neterminate.

Ce întristează o fecioară: să se simtă o povară pentru cei din jur.

Balanţă ( 23 septembrie – 22 octombrie)

Urăşte să facă primul pas. Preferă mai degrabă să aştepte mult şi bine decât să preia iniţiativa. Este foarte dificil să controlezi o balanţă când este supărată.

Rac ( 22 iunie – 22 iulie)

Racul este foarte indulcent cu oamenii, le oferă mai multe şanse decât ar merita.
În mod normal, este foarte calm, dar cand devinde iritat, ori devine mut ori începe să scoată toate prostiile pe gură la care nici nu te asteptai din partea racului.  Aparent, oscilează între 2 stări: una în care este prietenoasă, extrovertită şi plină de viaţă şi cea de a2a  în care este introvertită, tăcută, antisocială. De ce? Îşi schimbă dispoziţia datorită oamenilor cu care se înconjoara.

Capricorn ( 22 decembrie – 22 ianuarie)

Ce este relaxant pentru un capricorn? O cană cu ceai lângă o carte bună! Îi place liniştea, se „ascunde” de viaţa zgomotoasă, nu îi place agitaţia. El doar încearcă să fie normal într-o astfel de lume dar nu se simte în largul lui.

Delasător, nu-l interesează ce se întâmplă în jurul său. Plin de sarcasm, tot ce spune pare a fi o glumă totală.

Gemeni (11 iunie- 21 iunie)

Gemenii detestă să facă lucrurile cu atenţie; Totul trebuie pus pe modul de rapiditate: să meargă repede, să conducă repede. Oamenii din jurul lor, vor realiza târziu că gemenii sunt foarte sensibili, ei se deschid doar în faţa persoanelor aproape de sufletul lor. Sunt foarte grijulii cu ce spun în legătură cu sentimentele lor. Au grija ca ce simt ei, să nu fie dezvăluit tuturor.

Când gemenii sunt într-o stare proastă, dau doar răspunsuri scurte, care închid conversaţia. Vor să rămână tăcuţi pe durata supărării.

Taur (20 aprilie- 21 mai)

Strategici şi inteligenţi, rezolvă orice problemă în modul în care ei trebuie să aibă mereu dreptate; Taurul iubeşte să doarmă, ar dormi şi 12 ore şi tot obosiţi se trezesc. Ar lenevi toată ziua dacă ar fi posibil. Dacă nu au o motivaţie puternică, nu ar mişca un deget pentru nimic în lume.

Un taur nu poate fi păcălit cu uşurinţă, dar te lasă să crezi că da. Semnul zodiacului care nu este gelos, dar pentru el, ce e al său asa ramane! La un taur nu merge cu zăhărelul, ori e da ori e nu.

Berbec (martie 21-aprilie 19)

Ce este dificil pentru un berbec? Să se relaxeze. Mintea lui este mereu ocupată. Sunt foarte sensibili deşi ştiu foarte bine să-şi ascundă sentimentele. Oricât ai încerca să înţelegi ce simte, vei da greş.

Un berbec care este tăcut o bună perioadă de timp, este iritat şi preferă să rămână calm, liniştit înainte să explodeze. Când au o dispoziţie proastă, preferă o îmbrăţişare de la persoana dragă.

Partea negativă a berbecului? Nu ştiu să-şi controleze furia.

Leu ( 23 iulie – 22 august)

Leul este foarte organizat, creativ, sensibil, îi place să deţină controlul, vrea să fie respectat. La rândul lui, îţi va oferi acelaşi grad de respect pe care tu i l-ai oferit.

Scorpion ( 23 octombrie – 21 noiembrie)

O perfectă combinaţie între inteligenţă şi romantism. Este semnul zodiacului care îşi ţine promisiunile. Au tendinţa să îşi ascundă suferinţele care la un moment dat vor exploda.

Sunt maeştrii în psihologia inversă, nu îi poţi manipula.

Peşti ( 19 februarie – 20 martie)

Peştii vorbesc în continuu, parcă nu li se mai termină cuvintele. Devin frustraţi când văd că nimeni nu îi ascultă.

Când sunt trişti, preferă să rămână singuri, se izolează. Vor căuta companie doar în momentul când vor simţi că au trecut peste. Fiind semn de apă, au al 6-lea simţ foarte dezvoltat. Emotivi, îşi schimbă dispoziţia cu greu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *